Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu WCAG
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej

Uchwała nr III/92/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021 r. w sprawie opinii o możliwości sfinansowania deficytu przedstawionego w projekcie uchwały budżetowej Powiatu Kłodzkiego na rok 2022.

PDFuchwała nr III_92_2021 SO RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021r. w sprawie opinii o sfinansowaniu deficytu na rok 2022.pdf

 

Uchwała nr III/91/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021 r. w sprawie opinii o projekcie uchwały w sprawie WPF Powiatu Kłodzkiego wraz z projektem uchwały budżetowej na rok 2022.

PDFuchwała nr III_91_2021 SO RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021r. w sprawie opinii o projekcie uchwały WPF i budżetowej na rok 2022.pdf
 

 

Uchwała nr III/90/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021 w sprawie opinii o przedłożonym przez Zarząd Powiatu Kłodzkiego projekcie uchwały budżetowej Powiatu Kłodzkiego na rok 2022.

PDFuchwała nr III_90_2021 SO RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021r. w sprawie opinii o projekcie uchwały budżetowej na rok 2022.pdf

 

Uchwała nr III/42/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 21 września 2021 r. w sprawie opinii o przedłożonej przez Zarząd Powiatu Kłodzkiego informacji o przebiegu wykonania budżetu za I półrocze 2021 r.

PDFopinia RIO wykonanie budżetu za I pólrocze 2021.pdf
 

Uchwała nr III/53/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 12 kwietnia 2021 r. w sprawie opinii o przedłożonym przez Zarząd Powiatu Kłodzkiego sprawozdaniu rocznym z wykonania budżetu Powiatu Kłodzkiego za 2020 r.

PDFopinia RIO o sprawozdaniu rocznym z wyk. budżetu za 2020 z 12.04.2021.pdf
 

Uchwała nr III/22/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 20 stycznia 2021 r. w sprawie opinii o prawidłowości planowanej kwoty długu.

PDFopinia RIO o planowanym długu 2021.pdf